26 April 2012

prs psp








kem ni mempertemukan kami dengan semua senior- senior prs... sejak detik itu.. kita orang semua semakin rapat... jumpa kat mana- mana mesti tegur....

masa kem ni lily jadi ajk multimedia
first time kot... masa kem ni memang cuak la.... seyes tak pandai apa pun time tu... tapi atas bantuan ucop, kak tia, kak fatin, kak nanie, abg apiz, abg pa-e, abg mikiey, abg nik semua berjalan dengan lancar... walaupun ada benda yang lily buat silap.. dia orang tak salah kan lily kot..... lagi ucap tahniah ada la....
terima kasih kat korang semua sebab tolong ajar lily time kem ni... seyes tak tahu nak balas macam mana...

jamuan perpisahan

jamuan ni lily and ziro ajk multimedia.. thanx kat ziro sebab bantu.. kalau ziro tak dek, lily tak tahu apa jadi.....
malam perpisahan ni memang sedih kot.. sebab kami terpaksa berpisah dengan alumni.... akak- akak and abg- abg alumni nanti jangan lupa kita orang semua tau...kalau mai penang, singgah la psp yek! yang dah memang orang penang tu..selalu la datang psp....kihkih

lily nak ucap terima kasih and nak mintak maaf kat akak and abg alumni. tak lupa jugak kt semua ahli prs..





hihihihihi 
assalamualaikum
daaaaaa










1 comment:

nanie zainudin said...

wahhhhhh! ^_^ lily... hope truskan usaha dalam prs....